TERVETULOA

Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.keskiviikko 18. syyskuuta 2019

30:S TASSULENTIS TURNAUS 21.-22.9.2019 KAUHAJOELLA
Lentopallokauden ensimmäinen kohokohta junioreilla on jo vuosien ajan ollut Kauhajoen Karhun lentopallojaoston järjestämä Tassu-turnaus. Turnaus järjestetään jo 30:n kerran ja on yksi maamme vanhimmista turnauksista. Tassulentis -turnauksen ”isä” on nykyään Nurmossa asuva Kauhajoen Karhun kasvatti Ari Hautala.  21-22.9. järjestettävä turnaus tuo Kauhajoelle 50 joukkuetta, joista nuorimmat ovat eskari-ikäisiä ja vanhimmat 15-16 vuotiaita.

Tassu on ensimmäinen turnaus kesätauon jälkeen, jossa joukkueet pääsevät taas lentopallon makuun. Lentopallossa kentän koko ja pelaajien lukumäärä muuttuvat, kun joukkue siirtyy seuraavaan ikäsarjaan. Tassu onkin mitä mainioin mahdollisuus seuraavaan ikäsarjaan nouseville joukkueille kokeilla pelaamista uusilla säännöillä ennen virallisen sarjakauden alkua. Vanhemmille junioreille puolestaan Tassu tarkoittaa eri kokoonpanojen peluuttamista ja testausta ennen tositoimien alkamista. 

-          Turnauksia järjestetään eri kouluilla, kuten koulukeskuksen salissa, Yhteiskoulun uudessa remontoidussa salissa (ent. ylä-aste), Ammattikoululla sekä Aron koululla, sanoo lentopallojaoston puheenjohtaja ja turnauspäällikkö Jarkko Hautala. Lauantaina pelataan ainoastaan yhteiskoulun salissa.

-         Jokaisella koululla on kanttiini ja ruokailupaikassa töissä monta henkilöä, joten turnaus on suuri talkooponnistus lentopallojunioreiden vanhemmilta. Ilman heitä turnaus ei olisi mahdollinen, Hautala kiittelee.

Kauhajokisia joukkueita pelaa mm. C-tytöissä sekä, D, E- ja F-tytöissä ja pojissa. Yhteensä 9 Karhuvolleyn joukkuetta. Lentopallojaosto toivottaa yleisöä runsain mitoin kannustamaan joukkueita sekä tutustumaan yhteen maailman suosituimmista urheilulajeista. Ottelut alkavat klo 9.00 / 10.00 molempina päivinä. 

Turnauksessa yhteistyökumppaneita: Adea, POP pankki Kauhajoki, IKH, Citymarket, ABC-Kauhajoki, Kauhajoen kaupunki. 

Lisätietoja: Jarkko Hautala 040 7458445

Turnauksen otteluohjelman löytyy sivuiltamme oheisen linkin alta