TERVETULOA

Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.tiistai 22. syyskuuta 2020

Karhun B-tyttöjen Leppinen tekemässä Lännen C-alue-SM -historiaa

 

C-ikäisten alue-SM turnaus pelattiin tänä vuonna Salossa 18-20.9. Paikalle kerääntyi edellisten vuosien tapaan kultakin alueelta (Etelä, Itä, Lounas, Länsi ja Pohjoinen) parhaat 2006-2007- syntyneet tyttö- ja poikajuniorit. Jokaiselta alueelta tulee kaksi tyttö- ja kaksi poikajoukkuetta eli yhteensä Salossa pelasi 20 joukkuetta ja lähes 300 pelaajaa.

Tänä vuonna Salohallissa nähtiin myös Kauhajoen Karhun kasvatti, sillä tyttöjen Länsi 2 -joukkueen passariksi oli karsintojen kautta valittu Karhun B-tyttöjä edustava Pinja Leppinen (kuvassa vasemmalla). Seitsemättä kauttaan aloittava Leppinen oli mukana tekemässä Lännen historiaa, sillä Länsi 2 selviytyi ensimmäistä kertaa mitalipeleihin jättäen taakseen mm. Pohjoisen ja Lännen ykkösjoukkueet.

Länsi 2 pelasi alkulohkossa puhtaan pelin voittaen kaikki muiden alueiden kakkosjoukkueet 2-0. Sama tahti jatkui ensimmäisessä pudotuspelissä, jossa Pohjois-Suomen ykkösjoukkue kaatui 2-0 varmistaen Länsi 2:lle paikan mitalipeleissä. Se oli pohjoisen pelaajille kova paikka, sillä he olivat yksi mestarisuosikeista.

Toisessa pudotuspelissä vastaan tuli viime vuoden mestari Lounas 1, joka taipui Länsi 2:lle ensimmäisessä erässä 23-25. Toisen ja kolmannen erän Lounas kuitenkin voitti ja eteni kultamitalipeliin. Lounas voittikin lopulta kultaa, joten se osoittaa Länsi 2:n olleen todella vahva! Pronssipelissä Etelä 1 kaatoi Lännen joukkueen muutaman erittäin kovan hyökkääjän avulla, mutta Länsi 2 tosiaankin teki historiaa selviytyen ensimmäisen kerran neljän parhaan joukkoon.

Korkeimmalle Lännen joukkueista ylsi poikien Länsi 1, joka toi Salosta hopeamitalin. Valmentajana hopeamitalijoukkueessa oli Kristiinankaupungin Jussi Ahonen, joka on mukana valmentamassa nyt toista kautta Karhun B-tyttöjä. Muista Lännen joukkueista tyttöjen Länsi 1 oli kuudes ja poikien Länsi 2 seitsemäs.

Kuvassa vasemmalla Pinja Leppinen
                                                          Kuvassa vasemmalla Pinja Leppinen