TERVETULOA

Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.torstai 27. elokuuta 2020

Kauhajoen B Alue SM-turnaus - ei yleisötapahtuma 25.-27.9.2020

B-nuorten aluejoukkueiden SM-finaalin sivut osoitteessa:

B -ALUE SM SIVUT 2020 

http://baluesm2020.fi/ 

Kauhajoen Alue SM-turnaus - ei yleisötapahtuma

Kauhajoen B-Alue SM-kisatapahtuma ei ole yleisötapahtuma. Pelit pelataan tällä kertaa ilman paikalla olevaa yleisöä.  
Sisäänpääsy on ainoastaan aluejoukkueisiin nimetyillä henkilöillä (pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat, bussikuskit).

Tällä linjauksella me järjestäjinä haluamme varmistaa mahdollisimman turvallisen tapahtuman pelaajille, valmentajille ja joukkueen huoltajille sekä järjestävän seuran vapaaehtoisille toimitsijoille. Valitettavasti tapahtumapaikka, ei mahdollista riittäviltä osin yleisön katsomoon siirtymistä tämän hetkisten linjausten ja ohjeistusten mukaisesti.  

Kotijoukot, kannustajat ja muu yleisö voi kuitenkin osallistua tapahtumaan seuraamalla otteluita GameSaverin striimi-palvelun kautta. Lisäksi Karhuvolley nostaa kisasivuillaan aktiivisesti esiin turnauksen tapahtumia ja hetkiä, joten näin ollen kotijoukot voivat osallistua viikonlopun fiilikseen ja seurata otteluita ja tulospalvelua ja aistia tunnelmaa digitaalisten kanavien kautta. Tilanne on ilman muuta harmillinen myös pelaajien näkökulmasta, joten kotijoukkojen tsemppiterveiset joukkueille näitä kanavia pitkin nousevat tärkeään arvoon. 

Lisätietoja liiton sivuilta oheisen linkin takaa

Alue-SM-kisat yksi vuoden kohokohdista – Turnauksissa erityisjärjestelyjä koronaviruksen takia 

Terveisin,
Katarina Järvinen
Aluepäällikkö, Länsi-Suomi
(Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa)

Koululentiskampanjan vastaava
Mob. +358 44 540 5111 (WhatsApp)
E-mail: katarina.jarvinen@lentopalloliitto.fi
www.lentopalloliitto.fi/lansi


 

Toukokuun lopulla Kauhajoella alunperin pelattava B-ikäisten lentopallon alue SM-kisat pelataan 25.-27.9.2020. Pelikenttinä toimivat koulukeskuksen ja yhteiskoulun liikuntahallit. Lisäksi lämmittelykenttänä ammattioppilaitoksen sali.
B-ikäisten alue-SM-kisat siirrettiin pelattavaksi 25.-27.9.

Lentopalloliiton koronalinjaukset 1.9.2020 >

Lentopalloliitto koronalinjaukset

Kauhajoella järjestetään B-nuorten AlueSM-finaalit 25.-27.9.2020. Valitettavasti vallitsevan tilanteen vuoksi tämä B-Aluekisoihin liittyvä ensimmäinen ohjeistus lähetetään teille vasta nyt, mutta toivottavasti saamme kuitenkin kisat läpivietyä kunniakkaasti. Otamme COVID-19 viruksen vakavasti ja toimimme kisojen aikana joukkueiden ja yleisön turvallisuuden huomioon ottaen ennaltaehkäisevästi viranomaismääräykset huomioiden.

Kisasivut:
Suora linkki B-AlueSM kisasivuille avataan www.karhuvolley.fi sivuille ensi viikon alussa. Samassa yhteydessä julkaistaan myös kisojen otteluohjelma.

Pelipaikka:
Ottelut pelataan Kauhajoen koulukeskuksen ja yhteiskoulun saleissa (sijaitsevat samassa pihapiirissä). Osoite: Aninkuja 3-4, 61800 Kauhajoki.

Ruokailu:
Joukkueiden ruokailut järjestetään yhteiskoulun ruokalassa porrastetusti, niin että eri alueiden pelaajat/valmentajat eivät ruokaile samanaikaisesti.  Aamupalat järjestetään porrastetusti alueittain 3-5 eri paikassa. Ruokalista on valmiina ja se lisätään myös kisasivuille.

Majoitukset:
Majoitukset järjestetään yhteiskoulun / koulukeskuksen tiloissa niin, että jokaiselle alueelle on varattu oma koulun osa majoittumiseen.  Joukkueiden mukana matkustavat erotuomarit majoitetaan kyseisen alueen joukkueiden kanssa samoihin majoitustiloihin. Eli eri alueilta tulevia tuomareita ei majoiteta samassa tilassa.

Ottelutapahtuma:
- Joukkueet eivät tuo mukanaan omia palloja, vaan pallot tulevat järjestävän seuran sekä lentopalloliiton toimesta. Pallojen desinfioimiseen kiinnitetään erityistä huomiota ennen pelejä, pelien aikana sekä pelien jälkeen.

- Joukkueilla on käytössä lämmittelytilat.

- Pelaajien kulku saliin tapahtuu merkityistä  paikoista. Pelaajille varataan saleista omat katsomotilat alueittain. Yleisöllä ei ole käyntiä pelikentille eikä katsomoihin.

- Pelaajien katsomotiloissa kiinnitetään huomiota turvaväleihin. Koronaan liittyvät kyltitykset ja käsienpesupaikat/käsidesit huomioidaan.

Viestintä:

Toteutamme vielä ennen kisoja ennakkoviestintää joukkueille ja someen siitä, että paikalle ei tule saapua sairaana/flunssaisena jne. Alueiden päävalmentajat ohjeistavat vielä erikseen oman alueensa aluevalmentajia sekä pelaajia asiasta.

Tuomarointi:

Tuomareiden kartoittaminen on aloitettu Lännen erotuomari Juha Savinaisen johdolla. Kirjurit tulevat Kauhajoen Karhun B-tytöistä.

Game Saver

Ottelut striimataan Game Saver palveluun. Siitä lisätietoa myöhemmin.

Ilmoittautumiset sekä kisapassitilaukset:

Alueiden ilmoittautumiset/kisapassitilaukset viimeistään 13.9. seuraavan linkin kautta:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=UnJInTdaBEOfJSSl0uQJABMn4APJ7QRHn8hY9WjA9htUN1ZVUjAwUEEzSkw5NUZSQ1k2NU82RDVMMi4u

Kisapaitatilaukset:

Kisoihin teetetään kisapaita. Malli liitteenä. Kisapaitatilaukset tulee tehdä viimeistään 10.9. Lisätietoja sekä tilaus- ja maksuohjeet lisätään kisasivuille. 

Kisaterveisin,
Katarina Järvinen
Aluepäällikkö, Länsi-Suomi
(Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa)

Phone: +358 44 540 5111 (WhatsApp)
Facebook: Katarina Järvinen
E-mail: katarina.jarvinen@lentopalloliitto.fi

Kauhajoen Karhu
Lentopallojaosto pj
Jarkko Hautala
+ 358 40 7458445