TERVETULOA

Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.

maanantai 10. helmikuuta 2020

C-Tytöt SM-välieriin

Kauhajoen Karhun C-tytöt pelasivat viimeisen pooliturnauksen Oulunsalossa ja panoksena hakea hyvät asetelmat maaliskuussa pelattaviin SM-välieriin. Kolmen tiukan ottelun jälkeen komea turnausvoitto puhtaalla pelillä, vaikka lähes jokainen erä ratkaistiin todella tiukkojen loppuhetkien jälkeen, mutta tyttöjen pelirohkeus ja usko omaan tekemiseen ratkaisi voitot. Vaasan Kiisto 2-0 (25-23, 26-24), Oulunsalon Vasama 2-1 (23-25, 25-19, 15-9), Muhos Volley 2-0 (25-18. 25-21).
Pelit pelattiin isossa salissa ja se aiheutti alkuun vastaanoton kanssa vaikeuksia mutta loppua kohti sekin asia korjaantui ja saatiin hallittuja hyökkäyksiä aikaan huomattavasti enemmän, joista varsinkin Iina Niemelä ja Veera Pitkäranta pääsivät niittaamaan palloa kenttään laidoilta hyvistä passeista. Keskihyökkäyksiä päästiin myös hyökkäämään nyt riittävän paljon joista Linda Lepola ja Hilma Hakamäki onnistuivat hyvin, ja varsinkin Hilma alkaa olla torjunnoillaan jo paha pelote vastustajille. Jemina Ketola pelasi upean turnauksen pelaten kahta vaativaa roolia, välillä passarina ja välillä vastaanottajana/hyökkääjänä. Ja Sini Niemen kaksi jäätävää ässäsyöttöä oulunsalon pelin 3.erässä ja Olivia Kytömäki pari sijoitusta sykähdytti erityisesti. Jonna Rintaluoman liberopeli kehittyy koko ajan, ollen selvästi turnauksen ykkönen tässä roolissa.

SM Välierissä vastaan asettuu Laihian, Loimaan ja Vampulan joukkueet, kahdella parhaalle joukkueelle on tarjolla silloin SM-Finaalipaikat.