TERVETULOA

Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.

maanantai 17. helmikuuta 2020

C-tytöt Aluemestauusturnauksen 4. sijalle

Aluemestaruusturnaus pelattiin Ylistarossa ja Karhun C-tytöt pelasivat alkusarjassa kaksi tiukkaa ottelua SM Välierävastustajaa Laihian Lujaa ja Nurmon Hymy joukkueita vastaan.
Laihian ottelun ensimmäinen erässä peli ei vielä lähtenyt käyntiin kunnolla ja erätappio kirjattiin 22-25. Tämän jälkeen pelattiin turnauksen parasta peliä eikä Laihialla ollut tällä kertaa mahdollisuutta taistella voitosta, selvin numeroin toinen erä 25-17 ja kolmas erä 15-9. Nurmon kovasti kehittynyt Hype joukkue pisti jo hyvin vastaan, mutta siitä kuitenkin rutiinivoitto 2-0 (25-18, 25-20).

Näin päästiin pelaamaan suoraan välieriin suurin odotuksin Vaasan Kiistoa vastaan, joka voitti puolivälierässä jatkopalloilla Laihian 2-1. Valitettavasti tähän kohtaan sattui pelin alkuun heti musta hetki ja 0-10 tilanteesta ei enää pystytty nousemaan. Toinen erä olikin todella tasainen, mutta omien virheiden vuoksi Vaasa pääsi loppuotteluun ottamalla erän 25-23 ja 2-0 voiton.

Pronssiottelu oli sitten nihkeää taistelua Leppäveden Leppää vastaan ja virheiden värittämässä ottelussa Leppä oli 2-1 parempi (25-23, 19-25, 15-10). Lopputuloksen Karhulle siis 4. sija, joka oli eilisen peliesitykseen ihan oikea sijoitus, mutta vähän hapan maku jäi suuhun kuitenkin.

Aluemestaruuden voitti suvereeniseen tapaan NJ 05-joukkue, joka tulee taistelemaan ihan mitalipeleissä SM Finaaleissa.