TERVETULOA

Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

F-tytöillä hyvä turnaus Ylihärmässä

Karhuvolleyn F-tytöt (Isot Karhut) aloittivat lentopallokauden Ylihärmässä 10.12.2016 järjestetyssä turnauksessa. Päivän aikana pelattiin 4 ottelua, joista ainuttakaan ei hävitty. F-tytöissä ottelut pelataan 2:sta erästä ja voi päättyä myös tasan. Kaikki erät pelataan 15:sta pisteeseen.

Karhu aloitti ottelut Kauhavan Wisaa vastaan ja voitti ottelu selkeästi 2-0. Heti perään toinen ottelu Nurmon Jymyn Hurrikaaneja vastaan päättyi tasan 1-1.

Kolmas ottelu pelattiin Nurmon Jymyn trombeja vastaan. Karhun tytöt voittivat myös tämän ottelun selkeästi 2-0 (15-8, 15-10). Neljäs ja viimeinen ottelu pitkän päivän jälkeen pelattiin Kyrön voiman tähdet-joukkuetta vastaan. Ilmassa oli jo väsymisen merkkejä ja helppoja virheitä tuli paljon. Ensimmäinen erä oli voitettavissa mutta erä vieraille 13-15. Toiseen erään joukkue lähti sisuuntuneena ja johti ottelua jo 4-0, kunnes muutama virhe. Erä kuitenkin hienosti Karhulle 15-9 ja ottelu 1-1. Yhteenvetona 4 ottelua, joista 2 voittoa ja 2 tasapeliä. Viime kaudella saatiin 5:stä turnaukesta yhteensä 2 voittoa, joten hyvillä mielin tästä eteenpäin.

Pikkukarhut pelasivat myös turnauksessa 4 peliä, jotka kaikki päättyivät tappioon 0-2. Joukkueessa on uusia tyttöjä lähes kaikki, joten hyvää kokemusta tuli paljon. Joukkuetta valmentaa Tiina Mantila.

F-tyttöjen seuraava turnaus on Kurikassa pe 6.1.2017 Millenium turnaus. Pelit pelataan ammattikoulun salissa (SEDU) klo 10.00 alkaen. Tervetuloa kannustamaan!!!

Seuraava piirisarjan turnaus on tammikuussa 2017 (28.-29.1). Paikka vielä avoin.

Joukkue: Vas. Olivia, Ilona, Saana, Sara.  Jarkko