Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.

sunnuntai 2. lokakuuta 2016

KARHUN LENTOPALLONAISET VOITTOON 2-SARJAN AVAUKSESSA

KARHUN LENTOPALLONAISET VOITTOON 2-SARJAN AVAUKSESSA 2.10.2016

Nurmon Jymy1/Janet kaatui luvuin 3-2.Ensimmäisessä erässä kotijoukkue jännitti, sortui helppoihin virheisiin ja vastustaja oli parempi kaikilla osa-alueilla. Erä Nurmolle 25-19.
Toisessa erässä Karhu nosti tasoaan ja virheet vähenivät. Torjunta parani ja taistelupallot voitettiin. Nurmo sinnitteli mukana, mutta erä Karhulle jatkopalloilla 26-24.

Kolmas erä eteni tasaväkisenä. Molemmat joukkueet tekivät pisteitä hyvillä aloitussyötöillä. Viiden pisteen putki erän puolivälissä toi Karhun peliin ja hyvän taistelun jälkeen erä kotijoukkueelle 25-22.

Neljännessä erässä Karhun vastaanottopeli horjui ja Nurmon passari pyöritti tehokasta hyökkäyspeliä. Erä Nurmolle 25-20.

Viidennessä erässä Nurmo sinnitteli mukana tilanteeseen 6-6 saakka. Karhun johtaessa 8-6, erä kääntyi päivän pisimmän pallon voitolla ja hyökkäys- ja torjuntapisteillä tilanteeksi 12-7.Tästä Nurmo ei enää toipunut ja erä Karhulle 15-8.

Kotijoukkue nosti tasoaan pelin edetessä, puolusti uhrautuvasti, taisteli ja jätti vielä parantamisenkin varaa. Kotijoukkue kiittää runsasta kotiyleisöään kannustuksesta. Joukkueen pääsponsorina toimii IKH.

Kuva: Mediaworks Rene Luhtala