TERVETULOA

Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.perjantai 25. syyskuuta 2020

B-nuorten alue-SM viikonloppuna Kauhajoella

 

Tulevana viikonloppuna mitellään B-ikäisten lentopallon alue-SM-kisat Kauhajoella. Turnaukseen on valittu kultakin alueelta (Etelä, Itä, Lounas, Länsi ja Pohjoinen) parhaat 2004-2005- syntyneet tyttö- ja poikajuniorit. Jokaiselta alueelta tulee kaksi tyttö- ja kaksi poikajoukkuetta eli yhteensä pelikentillä pelaa 20 joukkuetta ja lähes 300 pelaajaa.

Kauhajoen kisatapahtuma ei ole yleisötapahtuma. Pelit pelataan tällä kertaa ilman paikalla olevaa yleisöä.  Sisäänpääsy on ainoastaan aluejoukkueisiin nimetyillä henkilöillä (pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat, bussikuskit).

Tällä linjauksella järjestäjät haluavat varmistaa mahdollisimman turvallisen tapahtuman pelaajille, valmentajille ja joukkueen huoltajille sekä järjestävän seuran vapaaehtoisille toimitsijoille. Valitettavasti tapahtumapaikka, ei mahdollista riittäviltä osin yleisön katsomoon siirtymistä tämän hetkisten linjausten ja ohjeistusten mukaisesti.

Perjantaina ja lauantaina pelataan alkulohkot jatkopelien käynnistyessä lauantai-iltana. Sunnuntaina vuorossa ovat sijoitusottelut.

Pelipaikkoina ovat kolme kenttää Kauhajoen liikuntahallissa ja neljäs kenttä Yhteiskoulussa.

Turnauksen Instagram:
https://www.instagram.com/karhuvolley/

Turnauksen Facebook sivut:
www.facebook.com/karhuvolley

Turnauksen kuvagalleriat:
http://baluesm2020.fi/kuvagalleria/

Lentopalloliiton turnaustiedote sisältäen koronaohjeistuksen ym.
https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/alue-sm-kisat-yksi-vuoden-kohokohdista-turnauksissa-erityisjarjestelyja-koronaviruksen-takia.html

B-tyttöjen otteluohjelma ja tulospalvelu
https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2020n&sarja=TBalueSM20

B-poikien otteluohjelma ja tulospalvelu
https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2020n&sarja=PBalueSM20

Tyttöjen kokoonpanot
http://baluesm2020.fi/tytot/

Poikien kokoonpanot
http://baluesm2020.fi/pojat/

Kaikki ottelut ovat katsottavissa osoitteessa
http://m.gamesaver.net/

Katseluoikeuden hankkiminen tapahtuu Gamesaver-mobiilisovelluksella, jonka voi ladata iOS tai Android sovelluskaupasta. Otteluita voi katsoa joko mobiilisovelluksella tai tietokoneen nettiselaimella osoitteessa m.gamesaver.net.