TERVETULOA

Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.tiistai 2. toukokuuta 2017

Jymy-lentisturnauksessa Karhulle menestystä

Viime viikonloppuna Seinäjoki -Areenalla pelattiin Jymy-lentis turnaus, jossa Karhusta oli mukana 6 joukkuetta. F-tytöissä 2, E:ssä 1 ja D:ssä 3. Turnauksessa pelattiin yhteensä lähes 500 ottelua ja joukkueita oli mukana 130.

D-tytöt (Kaka/puumat) voittivat tsemppisarjan hyvien pelien päätteeksi. Finaalissa kaatui Kurikan Ryhti 2-0 (21-13, 21-18). Tytöt pelasivat turnauksessa 6 ottelua. Mukana oli yhteensä 16 joukkuetta.

F-tytöissä (isot karhut) pelasivat kauden viimeisen turnauksen hienosti ollen lopputuloksissa 3. Välieräpelissä tuli turnauksen ainut tappio Jalasjärvelle (2-1), jossa panoksena oli voitolla loppuotteluun. Pronssipelissä Ylihärmän junkkarit voitettiin puhtaasti 2-0 ja näin pronssimitalit tytöille. Mukana 21 joukkuetta.  F-tyttöjen pikkukarhut olivat hakemassa kokemusta turnauspelaamiseen, joukkueessa oli monta ensikertalaista tutustumassa turnaus "maailmaan". Hienosti tytöt pelasivat ja saaliina oli 2 voitettua erää 6:sta ottelusta. Tästä on hyvä jatkaa!!

E-tyttöjen (Kaka/kristallit) sijoitus 5 (15 joukkuetta)
D-tytöt Super sarjassa oli karhusta mukana 2 joukkuetta (Kaka Silver ja Grey). Sijoitukset Silver 12 ja Grey 13. Mukana 15 joukkuetta.

TULOKSET JYMY-LENTISTURNAUS 2017
VALOKUVIA TURNAUKSESTA

Turnaus meni kaiken kaikkiaan Karhun joukkueilta hyvin. Kiitokset kaikille pelaajille, valmentajille ja huoltajille.

 Moni pelaaja pelaa seuraavan kerran Power-cupissa Vantaalla kesäkuulla.D-tytöt Kaka/puumat tsemppisarjan voittoF-tytöt Kaka/isot karhut pronssia.