TERVETULOA

Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.

maanantai 21. marraskuuta 2016

Karhun naisille tappio 2-sarjan pelissä

Naisten 2-sarja jatkui kotiottelulla Jyväskyläläistä Hukia vastaan sunnuntaina 20.11

Ottelu alkoi vieraiden komennossa ja oli sitä koko erän ajan. Karhu ei saanut peliään vielä kulkemaan. Hyviä hetkiä oli erässä paljon. Erä kesti n. 30min. Erä vieraille selkeästi 17-25.
             Toiseen erään Karhu tuli sisuuntuneena ja erä kulkikin tasaisesti loppuun asti. Karhusta etenkin hakkuri Marjut Hautala päätti muutamia hyökkäyksiä mallikkaasti. Vieraat johtivat 22-24 ja Karhun hyvien syöttöjen ansiosta tilianne oli 24-24. Tiukan taistelun jälkeen vieraiden "Saksalaisvahvistus" hakkuri Silke Schrievrhoff (nro 5) löi erävoiton 25 minuutin jälkeen 24-26. Tilanne tässä vaiheessa 0-2 ja siirryttiin 10 minuutin tauolle.

Tauon jälkeen peli jatkui tasaisena ja pinnoja tehtiin tasatahtiin. Vieraiden hakkuri päätti monia hyökkäyksiä voimalla Karhun kenttään. Hyviä onnistumisia tuli jälleen Karhulta. Välillä annettiin vastustajalle helppoja pinnoja omien virheiden johdosta. Tiukan taistelun jälkeen erä vieraille 23-25 ja ottelu 0-3. Ottelu kesti n.1.5tuntia.
 Molempien joukkueiden parhaina palkittiin hakkurit, Karhusta Marjut Hautala ja  vierailta Silke Schrievrhoff. Mainittakoon, että Silke on pelannut mm. Saksan maajoukkueessa ja se myös näkyi pelissä. (Tällä hetkellä hän on opiskelemassa Jyväskylässä).

Passi / liberopeliin kaivattaisiin vielä parannuksia niin hyvä tulee. Hyökkäysvoimaa Karhulta löytyy.
Karhuvolley kiittää runsaslukuista yleisöä. Tervetuloa seuraamaan myös jatkossa pelejä.