TERVETULOA

Tervetuloa Karhuvolleyn nettisivuille.

maanantai 24. lokakuuta 2016

Karhun naisten 2-sarjan kotiottelu tappiollinen su 23.10.2016

Karhun naisten 2-sarjan kotiottelu tappiollinen. Kurikan Ryhti voitti ottelun 3-1.

Lentopallo-ottelun hienoista järjestelyistä vastasi Kristiinan Vesa / Provolley. Ottelu pelattiin siis Kristiinankaupungin Kristiinahallissa lentopallon pr-tapahtumassa.
Ensimmäisen erän Kurikka voitti 25-21. Karhun muutama mallikas hyökkäys ei riittänyt, kun vastapainona oli liian paljon virheitä.

Toinen erä eteni tasaväkisenä tilanteeseen 15-15, sen jälkeen kaksi hyökkäyspistettä ja yksi torjuntapiste yhdistettynä Laura Ala-Hakunin syöttöputkeen auttoivat tilanteeksi jo 21-15. Erä kuitenkin kotijoukkueelle 25-19.

Kolmas erä oli jälleen tasaväkinen tilanteeseen 16-16 saakka. Sitten Ryhdin tehokas hyökkäyspeli, jota pyöritti palkittu passari Maria Fors, teki tuhojaan. Erä Ryhdille 25-20.

Neljännessä erässä Karhun vaikeudet jatkuivat, aloitukset eivät nousseet, eikä oma peli kulkenut. Ryhdin Sofia Huhtasen tykkilyöntien tahdittamana erä selvästi Kurikalle 25-14. Karhun parhaana palkittiin ansaitusti hakkuri Marjut Hautala.